Yrityksille

Yrityshieronnan toteutus

Työnantaja voi kustantaa verovapaana virkistystoimintana työpaikalle hierojan, jonka palveluja henkilökunta voi käyttää tietyin väliajoin. Voidaan myös tehdä sopimus, että henkilökunta voi tietyin väliajoin varata hieronta-ajan ja työnantaja maksaa hieronnan kustannukset tai osan niistä suoraan hierontapalvelujen tuottajalle. Edun tulee olla järjestetty niin, että koko henkilökunnalla on mahdollisuus käyttää etua.

Vero.fi Henkilökuntaedut verotuksessa 8.1.2018

Henkilöstön hieronta esimerkiksi 45min/työntekijä voidaan suorittaa neuvotteluhuoneessa, pukuhuoneessa tai muussa rauhallisessa tilassa. Tuon mukanani kaiken tarvittavan välineistön. Hieronta voidaan myös suorittaa hierontatuolilla henkilökunnan työpisteessä. Esimerkiksi lyhyempi 30 min hieronta niska hartia alueelle. Voidaan suorittaa vaatteet päällä ja ilman väliaineita

Voidaan myös sopia, että työntekijänne varaavat heille itselleen parhaiten sopivat ajat vastaanotolleni JK-Kehonhuoltoon tampereentie 38 B 1Lempäälään ja yrityksesi kustantaa hieronnan joko kokonaan tai osittain. Voitte myös hankkia henkilöstölle hierontalahjakortit vaikka joululahjaksi.

Hierontapalveluiden sisältö, hinnat ja maksutavat (esim. laskutus) sovitaan aina tapauskohtaisesti.

Kysy siis lisää: jouni.koitto@gmail.com tai 040 758 2280. Tai ota yhteyttä alempana olevalla lomakkeella.