Neurosonic hinnasto ja hoidot

Neurosonic hoidon voi myös yhdistää hierontaan ja ottaa esim. 1h tai 1,5h ajan ja tästä käytetään tietty aika Neurosonic hoitoon. Hoito on ilmainen sellaisille saattajille jotka tuovat esim lapsen johonkin muuhun hoitoon. Tämän ajan voi käyttää Neurosonicia veloituksetta. Neurosonic hoidon voi ottaa myös esim puolison ollessa hieronnassa samaan aikaan. Tällöin Neurosonic hoito on 50% normaalihinnasta

15€

Hoidot joiden kesto on alle 15min (ajanvarauksesta Neurosonic 15 min aika)

Hoidoista valittavana:

10 min rentoutus

12 min aktivointi


22€

Hoidot joiden kesto on alle 30min (ajanvarauksesta Neurosonic 30 min aika)

Hoidoista valittavana:

20 min rentoutus

24 min aktivointi

25 min rentoutus


32€

Hoidot joiden kesto on alle 45min (ajanvarauksesta Neurosonic 45 min aika)

Hoidoista valittavana:

37 min palauttava

39 min rentouttava

41 min palauttava


Sarjakortti Neurosonic 3x

Hoidot jonka kesto alle 15min 39€

Hoidot joiden kesto on alle 30min 60€

Hoidot joiden kesto on alle 45min 90€


Sarjakortti Neurosonic 5x

Hoidot jonka kesto alle 15min 60€

Hoidot joiden kesto on alle 30min 95€

Hoidot joiden kesto on alle 45min 145€ 

Hoito-Ohjelmat

10 minuutin rentouttava ohjelma
Ohjelma lievittää lihasjännityksiä, päänsärkyjä sekä lihassärkyä. Soveltuu hyvin keskellä päivää käytettäväksi virkistävän vaikutuksen vuoksi. Neurologisissa oireissa ohjelman avulla voidaan lievittää spastisuutta tehokkaasti. Ohjelman voi ottaa kaksi kertaa peräkkäinkin esimerkisi päänsäryn lievittämiseen.

20 minuutin rentouttava ohjelma

Käytä ohjelmaa erityisesti selän alueen lihaskipujen ja lihasjännityksen lievitykseen. Voidaan käyttää myös rentouttavana koko kehon ohjelmana, joka lievittää stressiä ja edistää unenlaatua. Erityisen hyvä ohjelma niska-hartiajännitykseen ja alaselän kipuihin.

25 minuutin rentouttava ohjelma

Ohjelma sisältää erittäin rauhoittavia jaksoja. Käytä tätä ohjelmaa aloittaessasi laitteen käytön ja aina kun on unihäiriöitä, sillä ohjelma on suunniteltu erityisesti unihäiriöiden ja stressin oireiden lievitykseen. Voit käyttää myös lihasten rentouttamiseen.

39 minuutin rentouttava ohjelma

Ohjelma sisältää rauhoittavia/rentouttavia jaksoja sekä yhden hierovan jakson. Vaikutukset ovat samantyyppiset kuin 25 minuutin rentoutusohjelmalla, mutta aktivoi enemmän aineenvaihduntaa. Erittäin rentouttava ja soveltuu myös unihäiriöiden lievittämiseen sekä lihasten rentoutukseen.

12 minuutin aktivoiva ohjelma
Lyhyt rentoutus/hieronta vireystilan aktivoimiseen, aineenvaihdunnan buustiin, lihasjännityksen, päänsärkyyn ja kipujen lievitykseen. Sopii käytettäväksi aamulla tai päivällä aktivoivan akuutin vaikutuksen vuoksi. Olemme havainneet, että CFS-henkilöillä ohjelma auttaa vireystilaan ja unen laatuun. Ohjelma saattaa edistää unenlaatua myös terveillä henkilöillä.


24 minuutin aktivoiva ohjelma
Ohjelma on tarkoitettu koko kehon aktivointiin. Taajuudet ovat tässä ohjelmassa kaikkein korkeimmat, joten älä käytä sitä hoitojen alkuvaiheessa, jos on unihäiriöitä, kehollista stressiä tai ahdistusta, migreeniä, epilepsiaa tai muulla tavoin herkkyyttä värähtelystimulaatiolle. Sopii aktiiviliikkujalle lihasten lämmittelyyn ja esimerkiksi neurologiseen kuntoutukseen aktivoimaan lihasten toimintaa. Erittäin aktivoiva!


37 minuutin palauttava ohjelma

Ohjelma on tarkoitettu fyysisen ja psyykkisen palautumisen edistämiseen. Lisää voimakkaasti verenkiertoa ja nestekiertoa ja rentouttaa samalla lihaksia. Hyvä ohjelma mm. kivun ja turvotuksen sekä huonon verenkierron hoitoon. Ohjelma soveltuu erityisen hyvin fibromyalgiaan, turvotuksiin tai DOMS-oireisiin. Myös II-tyypin diabeetikot saattavat hyötyä ohjelmasta. Edistää myös unen laatua.

41 minuutin palauttava ohjelma

Käytä ohjelmaa palautumiseen ja unen laadun edistämiseen esimerkiksi urheilun jälkeen myöhempään illalla. Hyvä yhdistelmäohjelma myös unihäiriöiden, lihasjännityksen, päänsäryn, kipujen, turvotuksen ja huonon ääreisverenkierron hoitoon.