Neurosonic

Neurosonic hoidon voi  yhdistää hierontaan ja ottaa esim. 1h tai 1,5h ajan ja tästä käytetään tietty aika Neurosonic hoitoon. Hoito on ilmainen sellaisille saattajille jotka tuovat esim lapsen johonkin muuhun hoitoon. Tämän ajan voi saattaja käyttää Neurosonicia veloituksetta. Neurosonic hoidon voi ottaa myös esim puolison ollessa hieronnassa samaan aikaan. Tällöin Neurosonic hoito on puolisollesi ilmaista.

Neurosonic menetelmä

Neurosonic lähettää kehoon erittäin matalataajuista värähtelyä. Teknologia edistää kehon luonnollisia korjaavia ominaisuuksia erityisesti unen laadun ja tehon kautta.

Neurosonicin rentoutusmenetelmä ohjaa mekaanisesti meditaation kaltaiseen tilaan. Värähtelyllä vaikutetaan suoraan autonomiseen hermostoon, jolloin mielen ei tarvitse työskennellä rentoutuakseen. Hermoston mekanismit aktivoituvat ja stressiperäiset oireet, kuten ahdistus, unihäiriöt ja asiakaskokemusten mukaan myös kipu helpottuu. Ennaltaehkäisevä vaikutus pitää sinusta huolta joka päivä.

Eri tehoalueilla saadaan aikaan erilaisia vaikutuksia. Värähtely auttaa urheilijaa tai työssä stressaantunutta palautumaan nopeammin ja aktivoivilla ohjelmilla herätellään kehoa tuleviin suorituksiin nostamalla vireystilaa.

Rentoutusmenetelmä sopii kaikenikäisille ja on turvallinen käyttää. Esimerkiksi sydämentahdistimet, kipustimulaattorit tai metalliset keinonivelet eivät estä Neurosonicin käyttöä. 

Unen laatu

Unen mekanismit palautuvat, jolloin nukahtaminen helpottuu, yölliset heräämiset vähenevät ja unesta tulee laadukkaampaa sekä palauttavampaa.

Stressin lievitys

Hälytystilassa olevat hermoradat rauhoittuvat ja välittäjäainetoiminnassa tapahtuu positiivisia muutoksia, jolloin palautuminen mahdollistuu.

Palautuminen

Autonomisen hermoston toiminta tasapainottuu, jolloin palautuminen tehostuu. Samalla lihasten verenkierto ja aineenvaihdunta palautuvat ennalleen nopeammin. 

Lisää Neurosinic hoidosta vaikutuksesta ja tutkimuksista voit lukea täältä

 -> https://neurosonic.fi/pages/menetelma 


Ihan jokaiselle Neurosonic menetelmä ei kuitenkaan sovi. Jos sinulla on 

Akuutti tulehdustila, tai veritulppa

Flunssa

Välilevyn pullistuman akuutti vaihe

Syöpä

Rokotuspäivänä

Ollessasi raskaana

Vakava silmäsairaus

Mikäli sinut on juuri leikattu, tai muu verenvuotovaara.